12 Nisan 2013 Cuma

BLOGGERLARLA BAHARA MERHABA BULUŞMASI

                  BLOGGERLARLA BAHARA MERHABA BULUŞMASI

Merhaba;

      Bu yazıyı daha erken yazmak isterdim ama ne yazık ki bahara merhaba dediğimiz şu günlerde ben griple tekradan kışa geri dönmüş oldum:))

    Geçtiğimiz cumartesi günü Hecha'nın sponsorluğunda ve sevgili arkadaşım Senem'in organize ettiği 7. ci blogger bulıuşması Kadıköy'de bulunan Türk Balon Cafe'de gerçekleşti.Katılımcı sayısı gerçekten çok fazlaydı.Normal şartlarda herkesle tanışma fırsatım olmayabilirdi.Ama katılımcılara yaka kartlarını ben dağıttığım için gelen bütün katılımcılarla tek tek tanışma fırsatım oldu.Sanırım bu konuda en şanslı kişi bendim... :))) Hem ilk kez katıldım, hemde katılan herkesle tanışma fırsatım oldu...:)))

  Mekan olarak Kadıköy'deki Türk Balon Cafe seçilmişti.Yıllarca Kadıköy'de okumama rağmen ve sayısız kez önünden geçtiğim bu yeri ilk kez yakından görme fırsatım oldu.Sanırım manzarası hakkında yorum yapmama gerek yok:)) oradan geçenler görmüşlerdir müthiş deniz manzarasını.Doğrusu bugüne kadar gitmemek büyük bir kayıp.Mekan inanılmaz güzel ve ferahtı.Ayrıca, işletme çalışanlarının servir ve ilgisi inanılmazdı.Hepsine ayrıca emekleri için teşekkürler.

   Daha önce böyle bir etkinliğe katılmamıştım.Öncellikle herkesi şöyle bir uzaktan izleme fırsatım oldu.Gerçekten çok şaşırdım. Çünkü;birbirleriyle yeni tanışan bir çok kişi sanki çok uzun zamandır tanışıyorlarmış gibi derin sohbetlere dalmışlardı.Bunlardan birininde kendim olduğunu çok sonradan farkettim...:))

     Gelelim kahvaltı fastına inanılmaz güzel bir açık büfe kahvaltı seçeneği vardı.Sponsorlarımızdan simit sarayı'nın o çıtır simitlerinin eşliğinde doyumsuz bir kahvaltı yapma fırsatımız oldu.Bütün kahvaltı çeşitleri harikaydı, hepsinden tatma fırsatım olmadı zaten bünyemde bunu kaldıramazdı...:)) En çok o güzelim hazırlanmış cupcakeleri tadamadığım için daha sonra çok üzüldüm.Yine sponsorlarımızdan algidanın etkinliğin sonuna doğru ikram ettikleri o dondurmalarla baharın tamamen geldiğini hissetmiş olduk.




 
 



Kitap okumak ve kitaplarla ilgili herşey hayatımın büyük bir bölümünü kaplamakta, fırsat bulduğum ilk anda yine sponsorumuz olan sevgili Afilikitap standına uğrama şansım oldu.Biz bloggerlar için çok güzel süpriz hediyeler düşünülmüş elime ulaştığı ilk anda sizlerle resimleri paylaşıcam.



Ayrıca diğer sponsorlarımızdan;
Durance 'nin hediye çekini kullanmak için sabırsızlanıyorum,
Makarna lütfen'in sebzeli makarnalarını henüz deneme fırsatım olmadı ama harika görünüyorlar,
Orkide hareketi'nin hediyesi olan sıvı yüz temizleyiciyi kullanmaya başladım bile,
Tavsiye kanalı'nın hediyesi minik melek harikaydı.Hepsine sonsuz teşekkürler.





 Ana sponsorumuz Hecha'nın göndermiş olduğu fotoğraf çerçevesiyle çekilen hatıra fotoğrafları görülmeye değerdi.Hecha döküm tencereler, tavalar, düdüksüz tencereler ve daha bir çok ürün seçenekleriyle mutfaktaki bay ve bayanların hayatlarına büyük kolaylıklar ve lezzetler katmaya devam ediyor.







 Son olarak bu güzel etkinlikte bizi biraraya getiren canım arkadaşım emeği çok büyük olan Senem'e sonsuz teşekkürler.Ayrıca ;emeği geçen bütün bloggerlar ve sponsor firmalara da sonsuz teşekkürler.Bir sonraki etkinlikte tekrardan beraber olabilme dileğiyle...

2 yorum:

birgulunlezzetleri dedi ki...

Harika bir yazı olmuş,tebrik ederim.
umarım sağlıklar iyidir.
Sevgiler

birgulunlezzetleri dedi ki...

harika bir yazı olmuş. Tebrik ederim.Umarım sağlıklar iyidir.
Sevgiler